top of page

Valentina Petrović

Valentina Petrović profesionalni je Make up i Estetic Tattoo Artista s položenim ispitom i certifikatom talijanske škole Callegari u Milanu.

 

Praktični dio edukacije i prve angažmane odradila je Milanu, da bi nakon toga nastavila dugogodišnji rad u Hrvatskoj.

 

Njezin strastveni interes za proučavanje ljudskog lica i tijela poticao ju je na daljnja usavršavanja i edukacije, pa tako popularni Microbleding, dovodi medu prvima u Hrvatsku, a njezinom radu su doprinjele više od nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata koji dolaze iz cijele Hrvatske i drugih zemalja, što predstavlja veliku potvrdu njezinog profesionalnog rada.

 

Vrhunac Valentininog usavršavanja tek dolazi na red kad odlazi na edukacije najvećih svjetski poznatih majstora koji se odražava u Guangzhou u Kini, pod nazivom Medical Micropigmentation, te nam u Hrvatsku donosi prave svjetske hitove, time postaje uz svoj Goochie tim trenutno jedina licencirana osoba za tretmane i edukacije Skalp Medicinske mikropigmentacije u Hrvatskoj.

 

Valentini, velikoj i aktivnoj humanitarki koja se dugi niz godina bavi i humanitarnim radom davno je jasno da niti jedan posao nema pravi okus ukoliko ne postiže neki viši smisao, neku empatiju i duhovnu dimenziju u obliku pomoći onima kojima je to najviše potrebno. 

 

Vođena time da ukoliko ne daješ, nećeš ni dobiti, Valentina Petrović među prvima je uvela besplatne rekonstrukcije areola i bradavica za sve osobe koje su preboljele karcinom, popuste za osobe slabijeg imovnskog statusa, kao i angažiranost u aktivnostima kod pomoći napuštenih životinja, za koje vjeruje da su najveći poticaj i snaga u njenom svakodnevnom životu.

IMG_5124.jpg
bottom of page